Search

Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno oslobodilačkog rata Doc. dr. Salko Bukvarević, je povodom osvajanja srebra na Paraolimpijskim igrama i Riju uputio čestitku reprezentaciji Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci.

Federalni ministar za pitanja boraca  i invalida odbrambeno oslobodilačkog rata Doc. dr. Salko Bukvarević, je povodom osvajanja srebra na Paraolimpijskim igrama i Riju uputio čestitku reprezentaciji Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci.

Dragi saborci, zlatom i srebrom okićeni, upućujem Vam najiskrenije čestitke u povodu osvajanja srebrene medalje na upravo završenim Paraolimpijskim igrama u Riju.

Vaše olimpijsko srebro, za nas Bosance i Hercegovce je zlata vrijedno. Osvojeno srebro, zlatne vrijednosti na Paraolimpijskim igrama, je još jedan dokaz vašeg sportskog umijeća i izuzetan uspjeh naše Reprezentacije.

Visoko podignuta zastava Bosne i Hercegovine na dodjeli nagrada u Riju je dokaz vaše snage, borbe i zajedništva koje vlada u reprezentaciji. Zbog svega toga domovina je još jednom ponosna na Vas.

Upućujem Vam iskrene čestitke sa željama da i u budućnosti nastavite na ovakav način braniti boje domovine Bosne i Hercegovine, da budete naši najbolji ambasadori i da nam donosite osmjeh na lice, svaki put kad nastupate pod našim nacionalnim bojama.

Iskreno,

Ministar

Doc. dr. Salko Bukvarević

Ostale aktuelnosti