Search

Ministar Lokmić posjetio VII. Sajam boračkog/braniteljskog poduzetništva u Hercegovačko-neretvanskoj županiji/kantonu

Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Nedžad Lokmić posjetio je VII. Sajam boračkog/braniteljskog poduzetništva u Hercegovačko-neretvanskoj županiji/kantonu, koji organizuje Ministarstvo za pitanja branitelja HNŽ/K i Referalni centara branitelj/borac „Zadrugar“, održan u Mostaru.

Na sajmu se predstavilo 57 izlagača koji su predstaviti svoju ponudu proizvoda koji potiču iz braniteljskih zadruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta te proizvoda branitelja poljoprivrednika.

Sajam je obuhvatio raznolik spektar aktivnosti, uključujući izložbe proizvoda i usluga, konzumiranje ili kupovinu domaćih ekoloških prehrambenih proizvoda, raznolike proizvode kućne radinosti, unikatnih drvenih i metalnih predmeta, kao i druge proizvode.

Ovaj Sajam boračkog/braniteljskog poduzetništva održava se uz podršku Ministarstva za pitanja branitelja HNŽ kako bi potaknuo saradnju među braniteljima bavljenih poduzetništvom, pružajući im platformu za promociju njihovih proizvoda i usluga te za razmjenu iskustava i znanja.

VII. Sajam boračkog/braniteljskog poduzetništva u Hercegovačko-neretvanskoj županiji/kantonu predstavlja priliku za jačanje saradnje, podizanje svijesti te promociju inovacija i uspjeha među braniteljskom populacijom.

– Čast i zadovoljstvo mi je da i ove godine budem dio Sajma braniteljskog poduzetništva. Prošle godine sam se uvjerio u vašu sposobnost. Sa željom da budete prepoznati, čestitam i želim vam sve najbolje, istakao je Lokmić.

Ostale aktuelnosti