Search

SAVEZ RVI FBIH I SAVEZ RVI „SINOVI DRINE“ BPK GORAŽDE URUČILI ZAHVALNICE MINISTRU BUKVAREVIĆU

Goražde – 14.07.2018.g. – Predsednik Saveza RVI FBiH Esad Delić i predsjednik kantonalnog Saveza RVI „Sinovi Drine“ BPK Goražde Safet Sijerčić uručili su zahvalnice federalnom ministru za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Doc. dr. Salki Bukvareviću, u ime  organizacija koje predstavljaju.

„Zahvalnicu uručujem ministru Bukvareviću kao znak zahvalnosti i poštovanja. Zahvalnosti, jer želimo da mu se zahvalimo za sve što je uradio za našu populaciju i poštovanja, jer je svojim aktivnostima vratio poštovanje našoj populaciji, shodno nadležnostima i mogućnostima kojim raspolaže“ – istakao je predsjednik Saveza RVI FBiH Esad Delić.

„Uručujem Vam zahvalnicu u ime Saveza RVI „Sinovi Drine“ BPK Goražde, kao znak zahvalnosti za napore koje ste iskazali tokom procesa revizije naših pripadnika iz BPK Goražde, jer su naši pripadnici bili u neizlaznoj situaciji, te ste svim svojim naporima pomogli da se našim članovima vrati dignitet i otkloni nepravda koja je učinjena prema njima u prošlom periodu“ – istakao je predsjednik Saveza RVI „Sinovi Drine“ BPK Goražde Safet Sijerčić.

„Čast mi je primiti zahvalnicu od branilaca Bosne i Hercegovine koji su  za njenu slobodu dali dijelove svoga tijela. Kao Vaš saborac i kao resorni federalni ministar stojim svim braniocima BiH i članovima njihovih porodica na raspolaganju. Nastojim da sa svojim saradnicima iz Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida odbrambeno – oslobodilačkog rata  budemo istinski servis braniocima i članovima njihovih porodica“ – istakao je ministar Bukvarević.

 

Kabinet ministra

Ostale aktuelnosti